Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

Proběhla kvalifikace na Youth Olympic Games 2018

Proběhla kvalifikace na Youth Olympic Games 2018

Poslední červnový víkend proběhla kvalifikace na Youth Olympic Games 2018 v chorvatském Umagu. Martina Šáchová obsadila konečné 5. místo.

 

Martina Šáchová skončila na kvalifikačním turnaji pro Youth Olympic Games 2018 ve čtvrtfinále a celkově obsadila 5. místo !!!

Dvoudenní kvalifikací prošla jak Martina Šáchová tak Nela Osouchová. Našim závodnicím se první kvalifikační den vůbec nedařilo, když svým soupeřkám podlehli v prvním kole. Ale byl tu ještě den druhý.

Nela nastoupila v prvním kole proti italské závodnici, které byla více jak vyrovnaným soupeřem. Bohužel většina úderů Nely byly hodnoceny jako kontakt a štěstí se přiklonilo na stranu italské závodnice. Nela předvedla velmi kvalitní výkon, ale italské závodnici podlehla 0:2.

Martina Šáchová měla velkou chuť spravit si náladu po prvním dni turnaj a bylo to znát. V prvním kole nastoupila proti závodnici z Kolumbie. Na Martině byla znát nervozita, ale se svou soupeřkou si poradila a zvítězila 1:0. Ve druhém kole proti závodnici z Bosny bylo znát na Martině obrovské zlepšení a sebevědomí. Zápas byl vyrovnaný o svém vítězství přesvědčila všechny rozhodčí v poslední vteřině silným kopem na břicho soupeřky. Martina zvítězila 3:1 a šlo se dál. V dalším kole na Martinu čekala vynikající soupeřka z Kanady. Byl to nezkutečně napínavý zápas. Martina po celou dobu zápasu vedla a kontrolovala skóre. Na konci zápasu svítilo skóre 7:5 pro Martinu. Martinu tak čekalo čtvrtfinále s domácí zavodnicí. Martina hned na začátku po svém tlaku inkasovala dva údery a prohrávala 0:2. Martina se dostala zpět do hry kopem na břicho za dva body. Stav byl 2:2. Naše závodnice byla stále aktivní a chtěla bodovat,bohužel v tlaku dvakrát inkasovala a podlehla domácí závodnici z Chorvatska 2:4. Olympijský sen se rozplynul. Chyběl opravdu kousek. Martina obsadila celkové 5. místo.

Chvilka smutku, ale poté vládla spokojenost nad předvedenými výkony a dobrý pocit z celého dne.

Děkujeme holkám za vzornou reprezentaci, Martině moc gratulujeme a holky, jen tak dál.