Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

V Českých Budějovicích budou místo jedné stát dvě zcela nové multifunkční haly

V Českých Budějovicích budou místo jedné stát  dvě zcela nové multifunkční haly

Letos v červnu začne demolice staré všesportovní haly a místo ní výstavba hned dvou nových hal. My v klubu TJ Karate České Budějovice držíme palce, ať se vše podaří rychle a bez problému postavit.

Multifunkční centrum Dlouhá louka (MFC) nahradí starou Sportovní halu a nabídne dvě plnohodnotné palubovky, v nichž by mohli mistrovské zápasy hrát volejbalisté, házenkáři, florbalisté, basketbalisté či tenisté. Vhodný prostor zde naleznou disciplíny jako je moderní i sportovní gymnastika, box, zápas, karate, judo nebo vzpírání, a mnoho dalších sportovních odvětví. Ze společenských aktivit jsou to zejména koncerty (popové, rockové i klasické hudby), diskotéky, módní přehlídky atd.

Multifunkční centrum Dlouhá louka

Letos náš klub TJ Karate České Budějovice pořádal v pořadí již 9. Sparing camp. Za tu dobu se do Českých Budějovic sjeli utkat ti nejlepší karatisté a reprezentanti nejen z Čech, ale i z Německa, Rakouska, Polska, Maďarska, Slovenska, Ukrajiny a Izraele. Toto jaro navíc v rekordním počtu 466 účastníků.

Multifunkční centrum Dlouhá louka

Multifunkční centrum Dlouhá louka

Už teď se těšíme na podzim 2019. V té době už bude stát nová hala a my nebudeme muset přijímat kompromisy a dělit Sparing Camp mezi dvě haly na zcela rozdílných místech.