Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

Za oponou TJ Karate s Ondrou Bednářem

Za oponou TJ Karate s Ondrou Bednářem

Dnes máme neděli a to znamená, že je tu další díl z naší série “Za oponou”! O svoji první velkou zkušenost se s Vámi podělí pro změnu jeden z našich mladších závodníků Ondra Bednář.

 

 

„Ahoj, když jsem četl příspěvky všech zkušených závodníků přede mnou, tak mě vůbec nenapadlo, že bych sem mohl taky něco napsat. Ale když mám tu možnost, podělím se s vámi o zážitky z mé první světové ligy, která se konala v prosinci 2019 v Itálii v Benátkách.
Jel jsem tam spíše za zkušenostmi a velké výsledky jsem od toho nečekal. Každý den jsme jezdili do haly fandit a když už všichni skončili, tak jsme si společně zajeli na nějaké jídlo. Moc nás to tam bavilo. Pak přisel den, kdy závodila naše kategorie U14. V mé kategorii nás bylo něco přes 80 a já jsem hned do prvního kola nastoupil s Japoncem. Byl to pozdější vítěz celé kategorie, a to pro mě byla také výhra, protože mě vytáhl do repasáže a dal mi možnost dále bojovat. Zároveň jsem byl rád, že jsem jako jeden z mála závodníků na něj dokázal zabodovat. Hned od začátku bylo jasné, že půjdu do repasáže a mohl jsem se jít rozcvičovat. V dalších zápasech jsem se potkal se závodníky z Itálie, Kyrgyzstánu, Chorvatska a Maďarska a byly to pro mě velké zkušenosti. Poslední zápas jsem prohrál 1:0 v posledních 5 sekundách, což mě dost mrzelo a byl jsem naštvaný. Celkově jsem měl však velkou radost, protože se mi povedlo vybojovat 9. místo.”