Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

STARTUJEME TRÉNINKOVÝ PROVOZ

STARTUJEME TRÉNINKOVÝ PROVOZ

Zdravíme všechny naše malé i velké sportovce, rodiče a přátele a s radostí oznamujeme, že začínáme postupně trénovat. Sice s omezením a ne všichni najednou, ale jsme rádi, že se budeme pomalu navracet k běžnému tréninkovému provozu.

 

Čeká na nás, ale hned několik překážek. V současné době mohou tréninky probíhat pouze v tělocvičně Žižkova u OC Mercury. Ohledně tělocvičny při ZŠ Emy Destinové jsme v kontaktu s paní ředitelkou, která je povinna postupovat dle nařízení vlády ČR a v současné době není možné navštěvovat tělocvičnu v již zmiňované ZŠ. Dalším úskalím je dodržování předepsaných pravidel, a to zejména těch hygienických. V současné době se může tréninků v prostorách tělocvičny účastnit maximálně 8 lidí a 1 trenér při dodržování dvoumetrových rozestupů, nošení roušek, bez možnosti využití šaten či sprch a dodržení dezinfekce rukou. Tyto omezení jsou velmi komplikující zejména pro ty naše nejmenší členy.

Proto jsme se rozhodli pro následující postup, který vnímáme jako reálný a hlavně bezpečný:

Od 27.4. 2020 začnou tréninky závodních oddílů, které jsou již rozděleny do tréninkových skupin. Během tohoto týdne budou také pro všechny základní oddíly a náborové skupiny karate probíhat on-line tréninky, tak jak tomu bylo v předchozích týdnech.

Od 4.5. 2020 se rozběhnou společně s tréninky závodních oddílů také tréninky základních oddílů a náborových skupin (časy a dny zveřejníme na webových stránkách a rozešleme maily)

Od 25.5. 2020 předpokládáme, že se budeme moci navrátit i k tréninkům sportovní přípravky a cvičení dětí s rodiči. Mrzí nás, že děti ze sportovní přípravky budou čekat na tréninky nejdéle, ale zajistit tréninkový provoz pro tak malé děti je za těchto současných opatření pro nás nereálné.

Našim cílem bude trénovat nejen v tělocvičně, ale i venku.

Dále předpokládáme, že letní soustředění a příměstské tábory, které máme naplánovány o velkých prázdninách proběhnou, a proto se můžete přihlašovat. Stačí si stáhnout přihlášku, vyplnit a odeslat mailem.

Vše záleží na průběhu uvolňování opatření a na rozhodnutí vlády, pokud nastanou změny budeme se snažit na ně co nejdříve reagovat. Věříme, že se nám podaří vše nastartovat tím správným směrem. Sledujte naše webové stránky a své emailové adresy, kam Vám budeme zasílat aktuální informace o dění v klubu.

Rádi bychom Vám také poděkovali za Vaše pozitivní ohlasy, podporu a za to, že držíte s námi. 

 

TJ Karate České Budějovice