Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

INFORMACE K PROVOZU A KOMPENZACE

INFORMACE K PROVOZU A KOMPENZACE

Vážení rodiče,

v současné době se nám podařilo obnovit tréninky pro děti z karate a nyní plánujeme znovuotevření tréninků i pro děti ze sportovní přípravky a pro naše nejmenší děti, které cvičí spolu s rodiči. Vše směřujeme k tomu, aby od 25.5.2020 byl tréninkový provoz otevřen v obou tělocvičnách ve stejném či obdobném provozu, který byl před karanténou. Mrzí nás, že děti ze sportovní přípravky musí čekat na své tréninky nejdéle, ale zajistit tréninkový provoz pro tak malé děti bylo za daných opatření pro nás nereálné. Dalším úskalím je, že máme v provozu zatím jen jednu tělocvičnu Žižkova u OC Mercury a ta je plně využita pro tréninky všech skupin karate. Tělocvičnu v E. Destinové bychom měli využívat až od 25.5.2020, proto veškerý provoz sportovní přípravky směřujeme k tomuto datu. Provoz v tělocvičně E. Destinové je stále v řešení s vedením školy, jakmile budeme vědět podmínky provozu budeme Vás co nejdříve informovat.

Dále připravujeme způsob kompenzace za neodtrénované období z důvodu karantény a chtěli bychom tímto vynahradit dětem i rodičům tréninky, které neproběhly. Pro děti ze sportovní přípravky, které neměly během karantény možnost trénovat on-line plánujeme prodloužit běžný provoz a organizovat tréninky sportovní přípravky i cvičení dětí s rodiči během letních prázdnin, a to během měsíce července. Dále budeme pořádat v termínu 6.-10.7.2020 každý den od 8:00 do 16:00 pro všechny děti z karate i ze sportovní přípravky kompenzační příměstský sportovní tábor. Současná cena jednoho dne příměstského tábora je 450 Kč a TJ Karate České Budějovice nabízí dětem z karate 1 den zcela zdarma a dětem ze sportovní přípravky 2 dny zcela zdarma. Dětem zajistíme program sportovní i výtvarně-tvořící, oběd, svačiny, pitný režim, procházky a malé výlety. Přílohou Vám posíláme leták s informacemi a přihláškou. Přihlášku stačí vyplnit, zaškrtnout požadované dny a zaslat mailem nejpozději do 20.6.2020 na info@tjkaratecb.cz nebo domifakt@seznam.cz.

Chtěli bychom Vám velmi poděkovat za Vaši vstřícnost a podporu a velmi se těšíme na Vaše děti, až se opět s nimi potkáme na trénincích.

PŘIHLÁŠKU NAJDETE ZDE