Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

MARTINA ŠÁCHOVÁ - BRONZ Z MISTROVSTVÍ EVROPY VE FINSKU

MARTINA ŠÁCHOVÁ - BRONZ Z MISTROVSTVÍ EVROPY VE FINSKU

Ve dnech 20.-22. srpna 2021 se konalo mistrovství Evropy ve finském Tampere. Martina Šáchová vybojovala bronzovou medaili. Andrea Květoňová zůstala těsně za stupni vítězů na pátém místě, Lucka Hrdličková obsadila 7. místo a Martin Eliáš 9. místo. Všem našim závodníkům děkujeme za reprezentaci klubu a ČR.

Tento projekt je spolufinancován Jihočeským krajem.

Tento reprezentační výjez byl podpořen Jihočeským karajem. 

 

 

MISTROVSTVÍ EVROPY ON-LINE

 

PRVNÍ DEN - PÁTEK 20.8.

7. MÍSTO Z MISTROVSTVÍ EVROPY DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A U21
Dnes se o cenné kovy rvali naši dorostenci. Adam prohrál těsně v prvním kole 1:1 na senshu proti závodníkovi z Kypru. Ondra podlehl Italovi 0:4, oba bez možnosti repasáže. Lucka prohrála v prvním proti závodnici z Černé Hory 0:1, v následné repasáži porazila závodnici z Bosny 3:3 a podlehla až Rusce na hantei.
Sečteno podtrženo, Lucka si ze svého prvního ME odváží krásné 7. místo! Gratulujeme! 
Zítra držte palce našim juniorům - Kryštofovi a Martinovi, naší juniorce Andrejce a samozřejmě celému Národnímu týmu.
 
DRUHÝ DEN - SOBOTA 21.8.
 
5. A 9. MÍSTO NA MISTROVSTVÍ EVROPY DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A U21 
Dneska jsme byli jen krůček od medaile. Jako první dnes nastoupil na tatami Kryštof Ruža, ten prohrál těsně 1:2 s běloruským závodníkem. Další šla na řadu Andrejka Květoňová, která v prvním kole porazila Polku 5:1, ve druhém kole závodnici z Ázerbájdžánu 2:1. V semifinále podlehla Ukrajince 2:4 a v repasáži o 3. místo prohrála s Běloruskou závodnicí 2:6. I tak je z toho krásné 5. místo.
 
TŘETÍ DEN - NEDĚLE 22.8.
 
BRONZ NA MISTROVSTVÍ EVROPY VE FINSKU 
Poslední soutěžní den startovali naši nejstarší. Za náš oddíl reprezentovala kategorii kumite ženy U21 +68kg Marťa Šáchová. Ta v prvním kole porazila Francouzku 2:0, ve druhém kole prohrála s budoucí finalistkou z Chorvatska 3:10. V repasáži pak zdolala Španělku 4:0 a v boji o bronz Ukrajinku 1:1 a zaslouženě si odváží bronzovou medaili.
My Martě děkujeme za parádní zakončení turnaje a mooc gratulujeme!