Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

ZAČÁTEK TRÉNINKŮ SPORTOVNÍ PŘÍPRAVKY A KARATE OD 5. ZÁŘÍ 2022

ZAČÁTEK TRÉNINKŮ SPORTOVNÍ PŘÍPRAVKY A KARATE OD 5. ZÁŘÍ 2022

Od pondělí  5. září začínáme s tréninkovým provozem v tělocvičně Emy Destinové a Žižkova.

Na odkaze níže najdete časy tréninků a rozdělení do skupin základních a závodních oddílů karate pro nadcházející školní rok 2022/2023. Děti z náboru z roku 2021/2022 přechází automaticky do základního oddílu dětí skupina B tělocvična E. Destinové a do základního oddílu tělocvična Žižkova. Registraci on-line neprovádějí, ta je pouze pro nové zájemce. 

Noví zájemci o sportovní přípravku 1-3 roky, 3-5 let a 5-7 let provádějí registraci on-line. Odkaz na registraci najdete níže v mailu. On-line registraci musí provést i všichni co navštěvovali sportovní přípravku v minulém školním roce. Dále on-line registraci musí provést i noví zájemci o nábor karate. 

Registrovaní zájemci o sportovní přípravku se dostaví od 5. září na zvolenou registrovanou hodinu, kde se dozví veškeré podrobné informace.

Nábor karate pro nové zájemce se bude konat v pondělí 5. září od 16hod v tělocvičně Destinové a v úterý 6. září od 17hod v tělocvičně Žižkova. V tyto dny se bude konat první informační hodina, kde se noví zájemci dozví podrobné informace. 

 

 
ROZDĚLENÍ DO TRÉNINKOVÝCH SKUPIN klikněte zde
ROZVRH TRÉNINKŮ klikněte zde
REGISTRACE ON-LINE pro nové zájemce klikněte zde

 

TĚŠÍME SE NA VÁS V ZÁŘÍ V TĚLOCVIČNĚ
Další informace
Mgr. Dominika Hýsková
tel. 777 964 276
info@tjkaratecb.cz
www.tjkaratecb.cz