Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

Sparing camp + turnaj o pohár primátorky města České Budějovice

Sparing camp + turnaj o pohár primátorky města České Budějovice

Již 13. Sparing camp je za námi. Rádi bychom všem závodníkům, trenérům, rodičům a přátelům karate poděkovali za vaši účast a příjemnou atmosféru, kterou jste po celou dobu kempu vytvářeli. 

 

Byl to velmi náročný prodloužený víkend, který startoval pátečním seminářem kumite pro závodníky a trenéry pod vedením našich trenérů Miroslava Hýska a Dominika Mikuly. Semináře se zúčastnilo přes 160 závodníků z ČR a Maďarska a přes 20 trenérů českého svazu karate. Toto byl již třetí seminář, který letos proběhl. První se konal v Chvatěrubech, druhý seminář probíhal v Tišnově a třetí právě v Českých Budějovicích. V tomto trendu bychom rádi pokračovali také v příštím roce.

 

V sobotu přišel na řadu Sparing camp. Camp plný zápasů, získávání zkušeností a poznatků přilákal letos do českobudějovické sportovní haly na JČU přes 350 účastníků z Belgie, Polska, Maďarska, Slovenska, Ukrajiny, Německa a z ČR. Na tatami jsme mohli vidět medailisty z mládežnického MS, ME nebo Youth League.

 

Nedělní program patřil tak jako v minulých letech turnaji ,,O pohár primátorky města České Budějovice‘‘. Jsme velmi rádi, že tento turnaj přišla osobně zahájit právě paní primátorka doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová a tím odstartovala boje o medaile a poháry.  

 

Rádi bychom poděkovali Městu České Budějovice za finanční podporu a také všem účastníkům za jejich účast a věříme, že příští rok se opět setkáme minimálně tak v hojném počtu jako tomu bylo letos. Velké díky patří také všem organizátorům, pomocníkům zejména rodičům za jejich pomoc. 

Již nyní plánujeme lehké změny v programu a to proto, aby si všichni účastníci odvezli ještě více sportovních zkušeností a zážitků. Věříme, že se budete mít na co těšit. Děkujeme

„Tento Projekt je spolufinancován Statutárním městem České Budějovice“