Trénujeme a sportu se věnujeme už od roku 1973. Přidejte se k nám!
 

OBNOVUJEME PLNÝ PROVOZ V OBOU TĚLOCVIČNÁCH

OBNOVUJEME PLNÝ PROVOZ V OBOU TĚLOCVIČNÁCH

Od pondělí 25.5.2020 se navracíme v tělocvičně Žižkova a v tělocvičně Emy Destinové k původnímu tréninkovému rozvrhu, který byl před karanténou. Rozvrh je platný pro všechny tréninkové skupiny karate, sportovní přípravky i cvičení dětí s rodiči.

Kroužek karate při družině ZŠ Emy Destinové byl do konce školního roku zrušen. Dětem z kroužku nabízíme docházet na tréninky do klubu v pondělí nebo ve středu od 17hod v tělocvičně E. Destinové, anebo v úterý či čtvrtek od 17hod v tělocvičně Žižkova.

 

Aktuální tréninkový rozvrh najdete ZDE

 

V tělocvičně Emy Destinové nám byl povolen provoz s jistými omezeními a my musíme nařízení vedení školy respektovat. Proto prosíme dodržujte tyto pravidla:

 

  1. Rodiče, kteří přivedou své děti na trénink nemohou čekat v přilehlých prostorách tělocvičny ani chodby. Prosíme připravte své děti na to, že na ně budete čekat venku.
  2. Děti si budeme vyzvedávat u vchodu do budovy tělocvičny a zde je také budeme po tréninku rodičům přivádět.
  3. Doporučujeme příchod na trénink NE dříve jak 10 minut před začátkem tréninku. Na trénink přijďte již převlečeni ve sportovním oblečení, nebude možnost využití šaten a sprch. Cvičí se bez roušek.
  4. U vchodu budou připraveny prostředky pro dezinfekci rukou.
  5. Po ukončení tréninku minimální zdržení před vchodem do tělocvičny z důvodu příchodu další tréninkové skupiny.
  6. Dále žádáme o přihlašování na příměstské a letní tábory on-line cestou, a i související platby prosíme řešte především převodem na účet, platbu v hotovosti chceme co nejvíce omezit.

 

V tělocvičně Žižkova jsou pravidla provozu mírnější, můžou se využívat šatny a mohou vcházet rodiče. Ale prosíme o minimální pohyb a zdržení v přilehlých prostorách tělocvičny. Doporučujeme čekat na děti mimo tělocvičnu.

 

Stále máte možnost využít kompenzaci info ZDE

 

A dále nabízíme poslední místa na příměstských táborech info ZDE